• banner11
  • banner22
  • banner33

Produk Kami

Ti luar ka hiasan sareng packing.Sadaya produk saluyu sareng standar EU

  • yongli

Didirikeun taun 2009, produsén profésional husus dina nalungtik, ngarancang, manufaktur, sarta pamasaran silicone palastik kitchenware produk houseware jeung hadiah promosi.Sadaya produk diékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara, sareng langkung ti 60 nagara sareng daérah.produk silicone urang papanggih jeung ngaleuwihan practices.With ramah lingkungan manajemén tepat, alat-alat canggih tur skillful R & tim D, sakabéh produk urang téh tina kualitas pangluhurna nu meets standar ékspor Éropa.tukang kuat kami ngamungkinkeun klien kami ningali sampel desain maranéhanana saméméh dimimitian volume production.Our parusahaan ieu konsistén ngembangna garis produk urang sangkan ngahubungan kami via email pikeun nyarita ngeunaan sagala design OEM. Nuntut kualitas alus, harga kalapa, pangiriman expedient, sarta attentive. sanggeus layanan jualan, urang ngabagéakeun konsumén ti sakuliah dunya.Coba urutan sampel kiwari.Sésana assured anjeun geus ngahubungi a dipercaya jeung kompeten supplier.All pesenan OEM anu kacida welcome.Warmly ngabagéakeun sadaya konsumén anyar jeung heubeul nyieun inquiries jeung didatangan kami.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6